Laura Julián: torneremo a Bologna!

Laura Julián és una jove de 22 anys graduada en Periodisme que va estar a Bolonya gaudint d’una estància Erasmus diferent i molt plaentera. Ací ens la conta en poques paraules.

LAURA JULIÁN

El millor bar de la ciutat: Osteria del sole: En aquest bar només serveixen vi, però permeten que tu et portes el teu sopar. És ideal perquè sopes a la teua manera, proves diferents tipus de vi i, a més, esta en el centre de Bolonya.

El millor lloc on deixar passar el temps: Sens dubte, Piazza Verdi. És la plaça més animada i social. Destacaria que sol estar plena de gent i no falten les guitarres, a més d’estar en ple àmbient universitari

 La millor zona per a viure: A prop de Strada Maggiore. És una zona cèntrica i alhora tranquil·la. Un dels defectes de Bolonya és que si vius a prop de la zona de festa hi ha massa soroll per les nits.

Una anècdota : La gran guerra de neu en Il Giardini Margherita. Van convocar per Facebook als Erasmus espanyols i a tots aquells que vulgueren apuntar-se, i ens vam juntar unes setants persones. Vam acabar plens de neu i esgotats. Ho recorde com una experiència molt divertida, encara que reconec que vaig acabar congelada.

El millor més de l’any en eixa ciutat: Tal vegada la primavera. En Bolonya els temps són extrems: a l’hivern et congeles i a l’estiu et mors de calor.

El millor local on passar tota la nit de festa: Estragon. Una espècie de rave on s’organitzaven concerts. Allí vaig veure per primera vegada a la Pegatina i Bongo Botrako.

 Una curiositat molt curiosa: Vaig conéixer a molts italians, però crec que no vaig arribar a conéixer-ne a cap que haguera nascut a Bolonya

Una cançò

“Ma il cielo è sempre più blu” de Rino Gaetano

I de tot això, et quedes amb…  Em quede amb ganes de més, de continuar vivint allà. Torneremo ragazzi!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s