Bolonya

Bolonya és la ciutat universitària per exel·lència en Itàlia ja que una gran part de la població són estudiants i l’ambient estudiantil és immillorable. Els seus punts forts són la multiculturalitat, el menjar -la pasta i la pizza són molt barats- la festa Erasmus, i les activitats culturals que omplin cada setmana l’agenda dels intrèpids estudiants.

Bologna
Bologna

Bolonya és una ciutat més xicoteta que València i el seu centre, delimitat per les portes de les antigues muralles, es pot recórrer perfectament a peu o en bicicleta. A més, està plena de pòrtics i carrerons per on perdre’s ben a gust descobrint els seus set secrets i observant l’art que hi ha pels carrers, patent des de l’època renaixentista.

La Universitat de Bolonya és la més antiga d’Europa -s’inaugurà l’any 1088- i una de les més prestigioses. Els exàmens són orals i hi ha sis convocatòries per a aprovar-los. Els Erasmus visiten molt els bars més típics de la ciutat com el Spacca Napoli, on les pizzes són molt barates i del tamany d’una roda o L’osteria dell’Orsa, on podràs degustar els plats més típics de la cuina italiana.

Així mateix, la ciutat compta amb una molt bona localització ja que està al centre-nord d’Itàlia a poc més de un hora de ciutats com Florència, Venecia o Mòdena, a dos hores de Milà i a tres de la capital, Roma. Si vas d’Erasmus allà, no et será complicat conèixer moltes ciutats i poblets italians amb molt d’encant.

Molts estudiants Erasmus la consideren la millor ciutat per a fer una estància completa on la llengua no és una gran complicació, encara que costa parlar-la bé i tambe perquè els italians tenen una cultura molt pareguda a la nostra encara que també més europeitzada. Buon viaggio a Bologna!

Tot açò i molt més vos ho expliquem detingudament a la ràdio de la Universitat de València, amb l’ajuda dels estudiants que ja han viscut en esta ciutat! Clica ací per escoltar-nos.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s