Coimbra

Coimbra és una ciutat situada al nord de Portugal, a una hora i mitja d’Oporto i a dos hores de la capital, Lisboa. Coimbra es caracteritza, com Bolonya i Lovaina, per ser la ciutat més universitària del país lusità amb una gran tradició en este sentit ja que la ciutat està poblada majoritariament d’estudiants. Li diuen la Salamanca portuguesa, tant per l’aspecte com per la festa. Animeu-vos!

I no només això, sino que té un encant ocult! És una ciutat que els han viscut en ella la destaquen com decadent i bona per a fer exercici i recórrer les seues costeretes a peu ja que no és massa gran.

A Coimbra tot gira al voltant de la Universitat i els estudiants han de seguir i respectar certs rituals històrics i tradicions. Els estudiants de primer curs hauran de soportar les novatades i es justifiquen dient que és per a integrar-los en l’ambient universitari.

Descobriu tot això i molt més al programa Erasmus a la Carta de la ràdio de la Universitat de València, amb l’ajuda dels estudiants erasmus que ja han viscut en esta ciutat portuguesa: Ràdio Universitat – Coimbra

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s