Bergen

Bergen és la segona ciutat més gran de Noruega i està situada a l’entrada dels famosos fiords. Al país nòrdic trobarem un sistema educatiu diferent i un clima fred i plujós amb poques hores de sol a l’hivern. Això sí, els paisatges són espectaculars i per  als estudiants amants de la natura i els esports de muntanya és una destinació per a fer l’estància Erasmus ideal!

La ciutat de Bergen està rodejada per set muntanyes que et permetran gaudir de la natura en l’estat més pur i a més, hi ha un gran ambient universitari i és una ciutat molt accessible.

Bergen

La Universitat de Bergen té un gran nivell acadèmic i allà aprendràs anglés perfectament. A més, la universitat és per als estudiants com una casa: a la biblioteca alguns van descalços, i està completament aclimatada -com la resta dels edificis- per a no patir el fred que fa fora.

Això sí, si vas a Bergen hauràs de fer front a les poques hores de sol de l’hivern, a les baixes temperatures i, també, als elevats preus.

Tot això i molt més al programa Erasmus a la Carta de la ràdio de la Universitat de València, amb l’ajuda dels estudiants erasmus que ja han gaudit d’una estància Erasmus a esta ciutat noruega!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s