Varsòvia

Varsòvia és la capital de Polònia, una ciutat amb quasi dos milions d’habitants que va ser reconstruïda quasi per complet després de que patira els conflictes de la Segona Guerra Mundial. El riu Vístula divideix en dos una ciutat que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al 1980.

Polònia és un país molt marcat per aquell conflicte i és per això que els polonesos valoren molt la seua cultura i la seua història. Per tant, fomenten que els seus estudiants la coneguen i la tinguen al seu abast amb una reducció molt gran dels preus de teatres, museus, cinemes i activitats cultural, en general, comparativament amb el que succeeix a l’Estat espanyol.

L’oratge no és el millor a Varsòvia durant l’hivern perquè fa molt de fred i neva, però quan arriba la primavera i l’estiu i s’albiren els primers raigs de sol, la gent ix al carrer i inunden els nombrosos parcs de la ciutat amb moltes activitats que et faran gaudir de la ciutat en el seu estar més pur.

Et revelem tot el que necessites saber sobre Varsòvia al programa de ràdio Erasmus a la Carta de la ràdio de la Universitat de València, amb els testimonis de estudiants que van viure el seu  Erasmus a esta ciutat polonesa, la novena més gran de la Unió Europea.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s