Mainz

Mainz és una xicoteta ciutat situada al sud-oest d’Alemanya on podreu gaudir d’una estància erasmus que estarà  plena de retalls culturals i de viatges per tot el país a un preu molt econòmic.

I és que a Mainz, els estudiants estan molt ben considerats i amb un pagament de poc més de 250€ al trimestre obtindran una targeta amb la qual podran viatjar gratuïtament per tota la ciutat i fins a 200 quilòmetres a la redona i, a més, tindran accés a teatres, cinemes i molts altres esdeveniments culturals.

Mainz, coneguda arreu del món per ser el lloc on Johannes Gutenberg va posar en funcionament l’impremta l’any 1450, compta amb un dels carnestoltes més famosos de tota Alemanya. La ciutat engalana tots els seus carrers amb un gran ventall de colors per a l’ocasió, que coincideix amb aquestes dates de principi de març.

Descobreix aquests i tota la resta d’advantatges d’una estància erasmus a Mainz al nostre programa de ràdio Erasmus a la Carta en Ràdio Universitat amb el testimoni dels estudiants que ja han gaudit de la ciutat alemanya.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s