Leicester

Leicester és una ciutat situada al centre d’Anglaterra que compta amb poc més de 300.000 habitants i és la ciutat amb més població jove de l’estat anglosaxó. Una urbe plena d’ambient erasmus i amb una situació geoestratègia envidiable per a aquells que vulguen fer viatges.

La Universitat de Leicester és una de les més prestigioses de Gran Bretanya. El sistema universitari és molt bo i, a més, li dona moltes facilitats als seus estudiants erasmus als que organitza cada setmana tant diferents activitats culturals com viatges i excursions arreu de tota l’illa aprofitant-se de la bona localització de Leicester.

Per als amants de la natura i la relaxació, Leicester serà una ciutat ideal quan faça bon oratge -algo no massa habitual- ja que està plena de parcs i zones on gaudir d’un bon passeig rodejat del color verd o descansar al sol amb un bon llibre en la ma o sentint música.

Et contem tot el que necessites saber sobre Leicester al programa de ràdio Erasmus a la Carta de la ràdio de la Universitat de València, amb els testimonis d’alguns estudiants que van gaudir d’una estància Erasmus a esta ciutat anglesa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s