Utrecht

Utrecht és una ciutat situada al centre d’Holanda on els estudiants erasmus que decidisquen anar-hi a fer allà una estància podran gaudir d’una ciutat caracteritzada pels seus canals i la seua arquitectura.

Es tracta d’una urbe molt cultural i molt universitària amb més de 30.000 estudiants que reben les seues classes en anglés i amb un sistema universitàri amb classes molt més reduides amb la possibilitat d’aprendre més. Això sí, com que les classes són en anglés i no en flamenc, el tracte als erasmus és el mateix que a un alumne holandés, ja que no és la llengua materna per a cap dels dos.

A més, sembla que un dels interessos centrals de molts estudiants erasmus quan se’n van a Holanda, els coffee shops, ontinuen oberts al públic sense cap tipus de problema, segons ens desvetllen les companyes erasmus que van estar a la ciutat holandesa.

Descobriu tot això i molt més sobre Utrecht al programa Erasmus a la Carta de la ràdio de la Universitat de València, amb l’ajuda dels estudiants Erasmus que ja han conviscut pels carrers d’aquesta ciutat holandesa.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s