Antonio Ventura: la natura de Lille

Antonio Ventura és un estudiant de l’últim curs del grau de Geografia que l’any passat va gaudir d’una estada de sis mesos a la ciutat francesa de Lille. Descobreix on va passar el seu temps d’Erasmus i les seues recomanacions a esta xicoteta entrevista.

El millor bar de la ciutat: Café Oz, conegut pel seu segon nom, The Australian Bar.

El millor lloc on deixar passar el temps: Le Lac Des Espagnols, que es junta amb el Parc Natural du Heron, a Villeneuve d’Ascq.

La millor zona per a viure: El centre de la ciutat.

Una anècdota:  Al meu pis de la residència, va reventar una claveguera a les sis del matí i es va inundar l’habitació amb dotze centímetres d’aigua. Em va donar temps a posar tot el que tenia al terra fora de perill. Va ser a desembre, i amb –12 ºC fora i neu. ¡L’aigua estava gelada!

El millor més de l’any en eixa ciutat: Desembre, pel mercat de Nadal (Marché de Nöel) i la nòria. N’hi ha un ambient nadalenc molt important, amb moltísima decoració i llums a la ciutat. Lille es vesteix de gala per a celebrar el Nadal, i és preciós.

El millor local on passar tota la nit de festa: El barri de Solferino. És un barri ple de pubs i locals de diferent temàtica i ambient, que et permiteix pasar-ho fenomenal sense pagar entrada, ja que solament es paga el que es consumeix.

Una curiositat molt curiosa: A Villeneuve d’Asq, on viviem, existeix un llac que es diu “Llac dels espanyols”!! Al mateix temps, si vos fixeu en qualsevol prenda de Decathlon,  és la sede central!!

Una cançò:

I de tot això, et quedes amb…Em quede amb totes i cadascuna de les persones que he conegut, tots els Erasmus bojos coneguts, tant espanyols, com de la resta de països d’Europa. Em quede amb la calor de la ciutat de Lille, que malgrat el fred i gràcies als estudiants és molt càlid. Al principi és dur però tinc unes ganes inmenses de tornar.

Podeu escoltar el programa sencer sobre l’Erasmus a Lille ací.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s