Malén Dotti: C’est la vie a Lille

Malén Dotti és una estudiant argentina del grau de Geografia de la UV que va estar l’any passat l’any sencer a Lille. A esta xicoteta entrevista, ens conta les seues preferències de la ciutat del nord de França.

El millor bar de la ciutat: Per a fer-se algo per la nit n’hi ha molt d’ambient al Australian Bar, però tots els de Vieux-Lille tenen molt d’encant.

El millor lloc on deixar passar el temps: La Citadela és un molt bon lloc per a passar el dia quan ix el sol, Vieux-Lille per a passetjar qualsevol dia, i sobretot un dia de pluja i acabar refugiant-te a algun bar alternatiu.

La millor zona per a viure: Això depén del que cerque cadascú. El centre si t’agrada estar on està tot l’ambient i tindre tot prop menys la universitat. Al campus si preferixes tindre que desplazar-te, però tindre la universidad prop. Un barri al que jo no viuria seria Wazemmes, per l’ambient, un poc chungo.

Una anècdota: No tant anècdota, però em va marcar el dia que vaig tornar a Lille després de les vacances de Nadal a València. Vaig sentir que tornava a MA casa. Eixe sentiment fou molt bonic.

El millor més de l’any en eixa ciutat: Desembre pel Mercat de Nadal i l’ambient festiu, i la primavera en general per l’oratge.

El millor local on passar tota la nit de festa: Qualsevol de la Rue Solferino, a eixe carrer estan quasi tots los pubs i discoteques de la ciutat. Al ser gratis pots anar d’un a l’altre i quedar-te al que més t’agrade eixa nit.

Una curiositat molt curiosa: A setembre es celebra la Braderie, que és la festa de Lille, en la que n’hi ha el major mercat de puces d’Europa.

Una cançò: Per a mi entre moltes altres seria “C’est la vie” de Khaled, ja que durant tot l’any s’escoltava moltísim a las discoteques. Bisbal té la versió en castellà, però no n’hi ha ni punt de comparació.

I de tot això, et quedes amb…Haver estat a una ciutat amb tant encant i història, amb gent de tot el món.

Podeu escoltar tot el programa d’Erasmus a la Carta sobre Lille ací.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s