César Alonso: Un Erasmus fred però molt viu

César Alonso es llicenciat en Psicologia i va estar fa uns anys a Hèlsinki. Una experiència que ens conta en aquesta xicoteta entrevista des de les vistes de la finestra de la seua casa a Hèlsinki.

El millor bar de la ciutat: Principalment dos. El Amarillo, un bar mexicà amb gerra de cervesa per 1’5 euros els dimecres, Molly Malone, pub irlandès amb música en directe i molta gent local borratxa.

El millor lloc on deixar passar el temps: Suomenlinna, una illa-fortalesa, patrimoni de la humanitat i el lloc perfecte per fer-se una cervesa mirant al bàltic.

La millor zona per a viure: Dommus academia, una residència d’estudiants que està al centre de la ciutat i no cal agafar transport ni per anar a la Universitat ni per a eixir de festa.

Una anècdota: Caminar per damunt d’un llac gelat i escoltar un “crack” no mola.

El millor més de l’any en eixa ciutat: Maig, els dies duren unes 20 hores i la gent està molt alegre, és un poc estrany tornar de festa a les 3 i que encara siga de dia.

El millor local on passar tota la nit de festa: KY Klubii, encara que les millors festes eren a pisos d’estudiants amb policia inclosa.

Una curiositat molt curiosa: El grup de Rock Lordi, guanyador d’Eurovisión fa uns anys està molt reconegut, tenen un bar i un museu a Rovaniemi, una poc freak tot el tema.

Una cançó: Poker Face de Lady Gaga, no m’agrada però la ficaven a tots els llocs.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s